Hectische uurtjes

Vandaag staat er een ´flinke puist wind´, zoals mijn stiefvader (die militair piloot was) het placht te zeggen. Toen ik vanmorgen het terras opliep om mijn dagelijkse portie ochtendlucht op te snuiven viel de temperatuur me behoorlijk tegen. Ik wilde een geluidsopname maken van de fluitende vogels, maar dat projectje verwaaide nogal door de huilende wind.

Maar ik had wel een opname te pakken van de rebelse kat, die lekker liep te lanterfanten op het dak. Neem maar voor lief dat ik de camera niet echt goed heb stilgehouden. Ik stond te bibberen vanwege de koude bergwind.

Daarna ging de dag erg snel door een lang telefoongesprek en vervolgens twee oudjes die proberen heel veel zware dingen, zoals een grote schapenkaas van bijna 4 kilo en een pot honing van 1.5 kilo en nog wat dingen te proppen in twee koffers met maximaal bij elkaar 30 kilo aan toegestaan gewicht. Dat was even passen en meten en steeds meer kleding weghalen, zodat we allebei maar een paar broeken en shirtjes bij ons hebben, maar lekkers om te eten hebben we wel ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *