73 Jaar

Het is geen verdienste dat ik vandaag jarig ben. Toch is het leuk als mensen je daarmee feliciteren. Het geeft me een warm gevoel als ik die aandacht krijg. Het waren niet veel mensen die mij feliciteerden, maar het waren wel de belangrijkste mensen in mijn leven.

Het was een mooie dag met mijn lieve echtgenoot. Hij vond het erg dat zijn cadeautje voor mij nog onderweg was, maar hij en mijn kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen zijn mijn mooiste cadeau. We maakten een kleine wandeling vanmorgen. Ik had voor de gelegenheid mijn Nikon meegenomen waarmee ik van een grote afstand kan fotograferen. Dat kwam goed uit, want kleurrijke pauwen waren te zien op de droge heuvel en ook maakten de tamme duiven uit de buurt, die me al zoveel jaren blij maken met hun aanwezigheid, mooie vluchten over de heuvels. Het waren er in 2017 nog zeven, zes witte en één zwarte en nu zijn het er 20. Nog steeds de zes witte en één zwarte en verder wit met zwart gemengde.

We aten een stuk appeltaart met slagroom en gingen nog even naar het tuincentrum voor kruiden om te planten.

Het was een drukte van belang bij tuincentrum GuzmΓ‘n. Kennelijk gaan mensen hier graag op zondag naar dit soort koophallen, zoals men in Nederland ook graag met de hele familie naar grote winkelboulevards pleegt te gaan.

Het weer was vandaag gevarieerd als het leven zelf. We hadden zon, daarna harde wind en nu valt er regen.

Ik prijs me gelukkig dat ik op deze leeftijd gezond ben en samen met Ahmad. Liefde is waar het om gaat. We kunnen niet overzien hoe het leven zal verlopen, maar met onze liefde voor elkaar staan we sterk om al wat komt het hoofd te bieden.

4 gedachten over “73 Jaar

  1. 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈❀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *