Zoon komt vandaag

Zoals ik al eerder schreef, werkt de zoon van Ahmad als ingenieur bij de Formule 1. Waar de formule 1 gereden wordt, daar moet hij heen. Dus die jongeman reist wat af. Sinds kort heeft hij een ´nieuwe´ vriendin, met wie het serieus lijkt te worden. Hij heeft zijn appartement in Sevilla opgezegd en is bij haar ingetrokken in Tarifa.

Hij doet het werk bij de Formule 1 sinds hij is afgestudeerd en dat is al een flink aantal jaren. Wij vragen ons af hoe lang hij dit reizende bestaan nog gaat volhouden, nu hij het zo fijn heeft met zijn geliefde. Misschien krijgt hij ook wel plannen voor een wat stabieler en huiselijker leven, nu hij zijn zus gelukkig ziet met haar baby.

Met pasgeboren nichtje ?

Maar dat blijft speculeren. Voorlopig blijft hij dit werk doen en gelukkig heeft hij nu een relatie met iemand die daarmee kan omgaan.

Nu zijn er geen wedstrijden en hij heeft een tijd kunnen genieten van een periode met zijn vriendin en thuis kunnen werken. Maar morgen moet hij een tijd lang naar het kantoor van de Formule 1 in Milaan. Hij wil het vliegtuig nemen vanaf Malaga en vroeg aan zijn vader of hij de dag ervoor hier kan dineren (la cena) en blijven slapen, want hij vertrekt morgen al in de ochtend.

Natuurlijk is dat goed. Hij krijgt vandaag soep (puchera) en de kroketjes van Ahmad. De twijfelaar staat niet meer in onze pc-kamer/atelier. Maar we hebben een 160 cm brede bedbank in de woonkamer (waar we nooit zitten) en daarop kan hij slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *