Zo fijn om samen te zijn….

Het was zo fijn en gezellig gisteren. Ik maakte nog wat fotootjes en filmpjes, maar zag net dat die echt niet de lading van de gezelligheid en warmte weerspiegelden die wij ervoeren. Dus ik ga er waarschijnlijk geen filmpje van maken. Het leven draait om warmte en nabijheid met medemensen en desnoods dieren. Alleen zijn we maar alleen. We zijn roedeldieren en dus is het fijn om af en toe samen te zijn..
Mijn jongste dochter is vandaag jarig, net als haar tweelingbroer. Gisteren vierden we dat heel simpel met ons kleine groepje. De bijna jarige zat hem een beetje te knijpen vanwege een laatste sollicitatie-onderdeel dat ze vandaag moest afleggen, een assessment. Ze is al geschikt bevonden voor de functie van unit-manager, maar het gaat erom wie er het beste zal passen in deze functie met deze units. Ze ligt neus aan neus met een andere kandidaat. Dus het is heel spannend. Deze week zal ze het horen. Ik ben zo trots op mijn bikkeltjes, die met relatief weinig studie nu zoveel presteren. Kwaliteiten worden opgemerkt!
Maar dat is voor mij niet alleen belangrijk, hoewel ik natuurlijk apen-trots ben. Voor mij is het karakter van mijn koters nummer 1 en dat zit bij alle vier goed. Ik ben zo blij met deze burgers!
Genoeg gezever over mijn kids. Mijn stiefvader placht over ‘ouderlijke trots’ te zeggen: ‘Een ieder denkt zijn uil een valk te zijn’. Dat was voor hem kennelijk afkeurenswaardig. Welnu, een valk of een uil zijn mij allebei even lief. Ik heb mijn koters lief.
Vandaag heb ik weinig gedaan. Ben de deur niet uit geweest en de dag is omgevlogen. Ik heb een minischilderijtje van 15 bij 15 voor een serie van vier, die in de tuin moet komen te hangen aan een saaie schutting achter te lounchebank.
Ik ben zelf niet laaiend maar het is wat het is:

EĂ©n gedachte over “Zo fijn om samen te zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *