Winderig

Omdat het morgen het laatste weekend is dat de kinderen hier vakantie hebben en het daarom waarschijnlijk weer razend druk zal zijn op het strand, besloten we vandaag voor de verandering te gaan kijken hoe het is op het strand in de middag.

Er stond een enorme wind. Zo hard dat zelfs het speciale schroefvoetje, dat we gisteren kochten voor onder de parasol, niet hielp om de parasol in bedwang te houden. Het ding kon elk moment wegvliegen met alle mogelijk nare gevolgen van dien. Dus er zat niets anders op dan even te gaan zitten zonder die parasol. Gelukkig hadden we ons van tevoren goed ingesmeerd met zonnebrandcrème. Maar Ahmad was in het begin niet zo blij om ineens daar zo te zitten in de wind aan de zeekant. Even later wel, want toen voelde hij hoe heerlijk koel die harde zeebries aanvoelde in vergelijking met de warme wind meer landinwaarts. Lekker even uitwaaien.

Ik vond het leuk om naar de surfers te kijken. Gebruikmakend van de harde wind sjeesden ze over het water. Ik maakte er een filmpje van. En daarna gingen we weer naar huis. Vanwege de zandstorm, die zand liet kleven aan onze ingevette lichamen, moesten we thuis weer douchen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *