Weinig nieuws onder de zon

Vandaar dat het wat stil is. Heb niet veel te vertellen, want het leven gaat hier net als overal zijn gangetje. Althans voor de geluksvogels onder ons die niet van het ene drama in het andere vervallen. Het leven heeft vele wendingen. Ik zit momenteel in rustig vaarwater, nadat mijn scheepje lange tijd over woelige baren is gevaren.
Ik geniet daar maar van, zo lang dit mag duren.
Hoewel het in Alhaurin de la Torre en omgeving schitterend mooi is, hebben we toch besloten een klein reisje naar de Algarve te boeken. Binnenkort mogelijk hier beelden van! Maar eerst staat er een bruiloft in de omgeving van Sevilla op het programma, waarvan ik ook hoop verslag te doen. Dus misschien wordt het nog wat spannender.
Maar eerst hier nog wat vertrouwde beelden, die mijzelf nooit gaan vervelen ;-).

4 gedachten over “Weinig nieuws onder de zon

  1. Zeker vertrouwde beelden! Welhaast blindelings kan ik inmiddels de weg vinden in Alhaurin en wijde omgeving. Een kenner van de Andalusische populatie wil ik mijzelf nog niet noemen maar het is duidelijk dat naar schatting 60% van de mannelijke bevolking op leeftijd is en grijs behaard, met de handen op de rug wandelt of in het struweel op zoek is naar wat daar zoal groeit. ???? Leuke plaatjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *