Weinig mensen lezen mijn weblog

Dat kan ik zien als ik kijk op ´google analytics´, de plugin die mij vertelt hoeveel mensen er dagelijks in mijn weblog iets hebben aangeklikt. Ik kan niet zien wie het zijn, dus voel je vooral vrij om in mijn weblog te lezen. Jij kan veel over mij te weten komen, maar ik niets over jou. Jij blijft voor mij onbekend. Ik kan wel zien welke pagina´s in mijn weblog bezocht zijn, maar niet door wie. Dus lezer, bekijk mij gerust zonder bekeken te worden

Ik krijg de laatste tijd ook weinig of geen reacties meer op mijn stukjes en dat ontmoedigt me wel een beetje. Ik begrijp dat niet veel mensen het leven en de gedachten van een gepensioneerde vrouw van bijna 70 jaar interessant vinden. Maar soms bekruipt me het gevoel dat ik misschien helemaal moet kappen met dit weblog. Maar dat kan ik niet. Ik ben gek op schrijven en houd ervan mijn hart op papier uit te storten. Dus ik ga gewoon door.

Bovenin mijn weblog geef ik in de pagina´s een overzicht van de pyrografie en tiffany werkstukken van Ahmad en van mijn schilderijen en tekeningen. Het is een soort ´galerietje aan huis´ zou je kunnen zeggen. Ik bied daar ook mijn diensten aan voor mensen die die een tekening of schilderij willen van een door hen gekozen dier of persoon. Maar ik krijg daar geen reacties op. Dus nu denk ik: waar kan ik mijzelf het beste aanbieden als schilderes of tekenaar ten dienste van anderen?

Dus daarnaar ben ik naar op zoek. Voor tekenen en schilderen heb ik nu tijd zat. Heeft iemand suggesties? Zolang ik geen antwoord krijg, ga ik zelf wat googelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *