Geen antwoord

Hm, ik kreeg geen reactie op mijn vraag in mijn vorige stukje. Kijkend op internet kwam ik nergens. Ik zoek geen erkenning, roem of duiten. Ik wil alleen datgene waar ik nu veel plezier aan beleef (tekenen en schilderen) benutten ten dienste van anderen als een soort vrijwilliger, tegen alleen onkostenvergoeding en zonder berekening van de de heerlijke uren dat ik ermee bezig ben. En indien niemand daarvan gebruik wil maken, dan vind ik dat ook best, want schilderen en tekenen blijf ik toch doen. Het zelf kunnen uitkiezen van je onderwerp is daarbij bovendien ook heel fijn. Dus als niemand wat van mijn hand wil, dan geniet ik van deze vrijheid zelf te kunnen bepalen wat ik schilder.

Naast hierboven in mijn weblog in de pagina´s (onder het kopje mijn schilderijen en tekeningen), heb ik mijn diensten nu ook aangeboden via een advertentie in Marktplaats, met een verwijzing naar deze pagina in mijn weblog. Meer kan ik niet doen.

Intussen blijf ik lekker bezig. Met naast veel schilderen en tekenen wat in de zon zitten op ons dakterrasje met een boek, elke dag twee spelletjes rummikub, 10 km op de hometrainer met Netflix en héél lekker eten. Heerlijk is het leven in ons coconnetje en op het balkonnetje.

2 gedachten over “Geen antwoord

  1. Hi Shabnam, houd moed, ik lees je blog met regelmaat en geniet er van, ga gewoon door. Wat betreft tekeningen en schilderijen, op marktplaats heb je bezoekers maar het is een kwestie van een lange adem, dus geduld, je gaat echt een keer iets verkopen ????. Veel medemensen hebben ook al veel spullen dus de spoeling is dun maar misschien na Corona eens op de handmade marker gaan staan? Succes gewenst.

  2. Dank je voor je lieve woorden, Annie. Ik houd moed en ga lekker door met schrijven in weblog en schilderen en tekenen. Heb tot nu toe nog telkens weer een nieuw idee voor een werkstuk. Mijn pakket met 4 canvassen is bezorgd, dus ik kan vooruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *