Waterpret

Wat ik al dacht blijkt te kloppen. Je hebt veel meer plezier op een strand als je ook in het water kan. Met kleren aan op een strand zitten is lang niet zo leuk, ook al zit je onder een parasol en vang je lekker wat meer wind dan meer land inwaarts. Deze verkoeling van schaduw en wind is niet te vergelijken met de heerlijke verkoeling van het zeewater en het zalige gevoel daarna van opdrogen in de warme lucht.
Vandaar dat sommige moslima’s de boerkini hebben  bedacht om ook te kunnen deelnemen aan deze waterpret. Ikzelf ga voor een normaal badpak, omdat het voelen van de zon op je natte huid een bekoring heeft die niet te vergelijken is met zon op je natte pak. Elk wat wils.
Toevallig is het behoorlijk warm sinds we hier zijn en de beste dagbesteding bij zulk weer is naar het strand gaan. Behalve in het weekend. Dan is het er te druk. Dus op zondag bleven we binnen met alles potdicht en de airco aan. We hielden ons onledig met andere dingen, zoals het maken van dit zoveelste filmpje van Noëlle. Sorry, jongens. Ernaar kijken mag wel, maar hoeft niet.
https://youtu.be/358WdDubYsA
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *