Wat komt er terecht van mij 'to do' lijst

Niet veel. Omdat ik niets hoef, heb ik ook niet meer de discipline die ik mezelf soms kan opleggen. De usb-stick met mijn boek erop ligt nog onaangeroerd te wachten. Af en toe zie ik hem liggen op mijn bureautje en ik denk dan alleen: ‘Niet vergeten dat hij hier ligt, zodat ik hem niet kwijt raak’.
Tekenen doe ik wel. Daarbij luister ik graag naar radio 1 of naar een muziekje dat ik heb opgeslagen in mijn mobiel. Soms ben ik zo verdiept in het tekenwerk dat ik er na een uur pas achter kom dat ik de koptelefoon al op mijn hoofd heb zitten, verbonden aan mijn mobiel. Maar dat ik vergeten ben enig geluid aan te zetten! Ik zit dus met het knellende ding op mijn kop te tekenen zonder dat dit van enig nut is. Dan lach ik even om mezelf.
Wat ik wel braaf doe is dagelijks de oefeningen met twee gewichtjes van 1.5 kilogram voor mijn elleboog. Ik train dan direct ook maar de rechterarm. Verder moet ik van mezelf dagelijks 50 squats doen met die gewichten. Dat is een werkje van hooguit 5 minuten. Intussen kijk ik dan tv.
En eens in de twee dagen kook ik.
Maar verder ligt het programma van mijn dag open. O heerlijke vrijheid!

2 gedachten over “Wat komt er terecht van mij 'to do' lijst

  1. Hi Monique Elkerbout! After 57 years I find you accidentally on the internet. Amazing! Do you remember Johnny and Pixy Tonsbeek from Laarbruch And going to school to Well in the special Airforce bus? I have in Australia for 46 years. Pixy still lives in the Netherlands. I came across a photo taken in Below when you and Hans visited us for a birthday party. So sorry to hear about what happened to Hans. That’s how I came your website because I wanted to know what had happened to him. Hope to hear from you! Cheers,John ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *