Verwennerij met een grauwsluier

Kennelijk word je ook moe van genieten. Het is ook een bezigheid, want met alleen op je gat zitten kom je er niet. Vandaag werden we allebei lui wakker. En ook met een  beetje koppijn. Maar na het ontbijt met koffie werd dat al minder. Daarna ging ik naar de fitnessruimte, waar ik altijd het rijk alleen heb.
Ik voel me net een koningin, als ik daar bezig ben en mijn spieren versterk op die apparaten. Ik houd van bewegen en het maakt me altijd blij. Wie had kunnen denken dat ik weer zo lenig zou worden, terwijl ik in november van het afgelopen jaar ruim twee weken lang het bed niet eens uit kon om te poepen. Wat een martelgang was de revalidatie daarna! Ik prijs mezelf heel gelukkig dat ik echt weer loop als een kievit en nu zelfs zonder steun trappen kan nemen.
Vandaag zou het minder mooi weer worden, zag Ahmad in zijn telefoon. Het zou mogelijk gaan onweren en daarom dacht hij dat we beter niet naar het strand konden gaan. (Het bleek later loos alarm. Het was de hele dag zonnig) We lummelden vanmorgen wat bij het zwembad, ook heel leuk en ontspannend. We spraken met twee Brabantse vrachtwagenchauffeurs, die hun werk combineren met een beetje vakantie. Daarna las ik ineens in mijn gratis krant op mijn telefoon over het verschrikkelijke ongeluk met die ellendige elektrische bakfiets. Ik was daar helemaal stuk van en moet de hele dag denken aan de slachtoffer(tjes) en hun familie. Wat een drama!
Vanmiddag trakteerde ik Ahmad en mezelf op een Spa wellness-uitje hier op het terrein. Eerst een uurtje in het warme bad met de vele massage-mogelijkheden en daarna een massage met warme olie. Het water was heerlijk, maar ik moet bekennen dat ik na een tijd in dat water een knallende koppijn had. Ik voelde me onwel worden in plaats van wel. Toen ik mijn knellende badmutsje had afgedaan en even onder een wat koudere douche had gestaan, kwam ik een beetje bij. De massage daarna vond ik heerlijk. Het ontroert me altijd reuze als mensen de moeite nemen mijn lichaam te masseren, ook al heb ik daarvoor betaald. Na afloop mocht ik even blijven liggen om bij te komen. Ik maakte van de gelegenheid gebruik een schietgebedje te doen voor de arme betrokkenen bij het ongeluk van vanmorgen.
We hebben hier nog twee dagen tegoed. Zondag moeten we voor twaalven dit mooie pand verlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *