Het zit er bijna op

Vandaag was het stralend zonnig, maar er stond een flinke bries. Dat is lekker hier in het zwembad, maar minder fijn op het strand, zoals we gisteren hebben gemerkt. Dus bleven we de hele dag bij het hotel en dat was voor 1 dag eigenlijk ook heel leuk. Ik heb mijn sport ruim kunnen beoefenen, eerst vanmorgen in de fitnessruimte en daarna nog twee maal in het water bij een aquarobicsles en in de middag ook nog een zumbales in het water. Heerlijk. En verder lekker liggen luieren op zo een ligbank met mijn koptelefoon met muziek.
Wij spraken met een aardig Belgsich paar, die hier voor drie weken zijn. Dat zouden wij nou ook weer niet willen. Voor ons waren deze 6 dagen net lang genoeg. Dus morgen stappen wij in onze smerige en stoffige waggie en rijden we naar huis.
Straks nog 1 keer lekker eten van het heerlijke buffet hier….en morgen nog een ontbijtje. Het was een heerlijke vakantie.

2 gedachten over “Het zit er bijna op

  1. Ja, dat is vast wel even slikken, an. Maar je bent wel weer in de buurt van je kleinkinderen en wie weet gaan jullie ook snel weer op stap. Neem het er lekker van zolang het kan. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *