Bofferds

Ik besef het wel, hoor, dat wij nu een heel mooi leven hebben. We genieten hier en in Nederland. Hoeveel mensen hebben zo een leven? Echt niet veel en de meesten die dat wel hebben zijn rijk. Wij zijn niet rijk, maar wel rijk qua levensomstandigheden met een stekje hier en een stekje daar.

Het weer is nog steeds onbestendig, maar de laatste dagen is er meer zon te zien en bezochten we dan ook de stranden. We kunnen daarbij kiezen uit het strand van Torremolinos, dat uitgestrekt is en bestaat uit (aangelegd) zand. Het prettige daar is dat er geen onverwachte stukken rots op de bodem liggen en dat je dus minder snel gewond zal raken bij hoge golven.

Het strand van Arroyo de Miel (Benalmadena) is gezelliger, maar ook wat gevaarlijker vanwege die rotsen onder water.
Vandaag kozen we voor het strand van Torremolinos. Het zeewater is heerlijk warm en helder. Op zondag zie je daar meer mensen met kinderen. Ik vind het altijd leuk om te kijken naar spelende kinderen.

Doet me denke naan het groepje van drie dat mijn drie jongste kinderen vroeger vormden….

Morgen gaan we met vakantie! Jawel, alsof we het hier nog niet leuk genoeg hebben! We gaan voor 6 nachten in een hotel van onze geliefde hotelketen Barcelo. Dit keer is de bestemming Cabo de Gata, een mooie plek bij het strand in de nabijheid van een natuurpark in de provincie Almeria, een mooie plek in Andalusië, ongeveer 285 km vanhier.
Word niet boos op mij dat ik het zo goed heb. Ik heb ook slechte tijden gekend en het is niet gezegd dat die niet ook weer gaan komen. Nu hebben wij het goed en wij genieten daar elke dag dankbaar van. Het is daarbij fijn dat het goed gaat met onze kinderen, zodat we daarover geen zorgen hebben. En dat wij het samen heel gezellig hebben. Het is één grote honeymoon 🙂 Niet nijdig worden. Ik gun een ieder dit geluk.

Eén gedachte over “Bofferds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *