Update

Het is stil geworden in mijn weblog de laatste tijd. Ik heb wel dingen te melden. Dat dit niet gebeurt is omdat het te privé is of te onbelangrijk. Zeker is dat ik het momenteel heel druk heb en dat er veel drukte om mij heen is. Twee van mijn kinderen zijn verhuisd en nog aan het verhuizen. Ik ga volgende week dinsdag weer naar Spanje, wat voorbereiding vergt.
Er komt nu niets uit mijn handen. Geen tekening en ik heb weer niets gedaan aan mijn boek. Het usb stickje gaat wel weer mee naar Spanje. Wie weet ga ik daar de tijd nemen om verder te werken aan het boek. Niets hoeft en alles mag als je met pensioen bent. Als je kinderen hebt en kleinkinderen of als je familie of dieren hebt die afhankelijk zijn van je zorg, dan merk je dat er genoeg te doen valt, ook al besteed je even geen tijd aan je liefhebberijen.
Tussen alle drukte door maakte ik wel een promofilmpje met mijn jongste zoon in de hoofdrol. Een interne sollicitatie binnen T-mobile naar een extra taak binnen het werk. Exclusief te zien voor de lezers van dit weblog 😉

4 gedachten over “Update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *