Terugvliegen op 23 april?

Gisteren was ik moe en gingen wij vroeg ons bedje in. Ik keek nog even in mijn telefoon, die ik bijna de hele dag niet had aangeraakt voor het nieuws en andere berichtjes. Toen zag ik tot mijn verbazing dit bericht.

Zag ik dat goed? Gaan de vluchten van Spanje naar Nederland weer door voor reizigers? Ja, het staat er echt! Vanaf 17 april 20.00 uur exact zou dit het geval zijn. Dat zou betekenen dat onze vlucht van 23 april a.s. naar Nederland toch niet geannuleerd wordt. Ik was ineens klaar wakker en de adrenaline suisde door mijn bloed. Van blijdschap sliepen we moeilijk in en sliep ik verder ook onrustig. Vanmorgen wilden we graag van Transavia horen dat onze vlucht echt doorgaat, maar ja hoor, natuurlijk….het is nu weekend en er is niemand van het servicecenter bereikbaar tot maandag binnen kantoortijden. Pfff, nu moeten we geduld hebben om dit bericht bevestigd te zien door Transavia.

Intussen ben ik me al helemaal aan het voorbereiden voor de reis. Ik heb mijn penselen schoongemaakt en met olie ingesmeerd. Er gaat niet meer geschilderd worden. Het liefst zou ik het huis nu al schoonmaken en mijn koffer pakken om te gaan, maar dat is nog wat voorbarig.

En Ahmad? Hij is ook blij als we kunnen gaan. Hij heeft veel zin om in de tuin bezig te zijn.

Ach, laten we hopen dat het echt waar is. Het zou anders een teleurstelling zijn. Op de website van Transavia staat nog dat alle vluchten tot 6 mei geannuleerd zijn. Maar het kan zijn dat zij de website nog niet hebben kunnen aanpassen. Spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *