Dooie mus

Zijn we blij geworden voor niets? We bereiden ons daar wel op voor. Als ik kijk naar de laatste update over het corona virus op de site van Transavia, die dateert van 17 april 12.00 uur, dan staat daar nog steeds duidelijk dat alle vluchten tot 6 mei geannuleerd zijn (en dat dit zelfs daarna nog een tijd zo kan blijven). We horen ook nog geen vliegtuigen in in de verte, wat we normaal hier wel hoorden.

Na veel te energiek te zijn geweest van blijdschap (hyper hyper hyper), zakte ik gisteren als een pudding in elkaar. Geen fut en geen animo om wat ook te doen. Morgen ga ik Transavia bellen om te horen of de vlucht echt niet doorgaat. Ik reken erop dat dit inderdaad niet het geval zal zijn. Ik krijg weer zin om te tekenen of schilderen. Want alleen maar niks doen en lezen en tv kijken, dat is niets voor mij. We zullen er hoe dan ook wat van moeten maken. Dat geldt voor alle mensen. Verwarrende tijd voor ons allen….

Maar de kindertjes in Spanje mogen, na vanaf 15 maart in de huizen opgesloten te hebben gezeten, binnenkort weer een paar uurtjes per dag naar buiten. Gelukkig.

2 gedachten over “Dooie mus

  1. Hoi hoi, las dat tot 9 mei Spanje alles nog op slot zit. Behalve de kids, is niet goed zeg de psycholoog dat de kids opgesloten zitten????. Nou voor ons oudjes ook niet hoor???? ben het spuugzat, wil weer een terrasje pakken, naar de film, camping, uit eten! Vrees het ergste voor jullie terug vlucht ????. Hoop op het beste voor jullie en voor mezelf ook natuurlijk ????. Toi toi toi????

  2. Dankjewel voor je wensen, Annie. Tja, uit eten, naar de film. Dat zal, vrees ik de drive in-bios worden of de mac drive. Camping zal misschien ook niet snel gebeuren met sanitair dat gedeeld moet worden. Wij zullen al blij zijn als we een wandelingetje mogen maken met zijn tweetjes. Even de oudjes ook laten luchten. Nu doen we dat maar even op het balkon. Weet je dat hier mensen in de avond op hun balkons luide muziek opzetten en daarop staan te dansen. Die Andalusiërs krijg je niet stil. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *