…..ste honeymoon

Mijn jongste zoon en zijn gezin genieten van een mooie vakantie in Thailand en voorzien ons tijdens hun reis van een regelmatige update met foto´s en filmpjes, zodat wij plaatsvervangend meegenieten. We vinden de foto´s er zó aantrekkelijk uitzien (en niet het minst die van het eten daar), dat wij overwegen om ook een keer die reis te gaan maken, zolang wij dat nog kunnen. Twee oude backpackers 😉

Maar morgen gaan ook wij een klein reisje maken in onze omgeving. Ter ere van ons 10 jarige huwelijk voor de Nederlandse wet gaan we twee nachtje slapen in een hotel in een rustieke omgeving. We gaan naar de Sierra de Yeguas. Dat is in de buurt van de beroemde Caminito del Rey. Dat is een smalle wandelroute over ijzingwekkend hoge bruggetjes en langs loodsteile rotswanden. Als je die route loopt moet je een helmpje op vanwege de mogelijkheid van vallend gesteente. Ik denk niet dat wij stoer gaan doen en die wandeling van 3 uur lang gaan lopen. Het is al stoer genoeg om wat te wandelen in de omgeving van het hotel. We gaan vooral om te genieten van wat daar te genieten valt.

De dagelijkse routine zal even doorbroken worden. Geen glas in lood bewerking voor Ahmad en voor mij geen uur fietsen en geen schilderwerk. Maar ik laat mijn schilderij in de maak met een gerust hart even wachten.

2 gedachten over “…..ste honeymoon

  1. Jaha, scheve lijnen. Dat los je voor de toekomst eenvoudig op door een horizontaal balkje (4×4) te schroeven op je klemblokje . Dan heb je zowel boven sls onder een aanleg om een losse tegen aan te leggen, waarlaangs je verticale lijnen kunt schilderen.
    Voor horizontale lijnen draai je eenvoudig je canvas een kwartslag. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *