Kapper

De laatste tijd hing mijn haar slap langs mijn hoofd in sliertige pieken. Lang haar kan mooi zijn, maar dit geldt vooral voor mannen en vrouwen met dik en weelderig haar, liefst ook nog gekruld. Dat soort haar heb ik niet!

Mits mijn haar goed geknipt is en het weer een beetje meewerkt (het moet niet te droog zijn) kan mijn haar soms wel wat slag vertonen, maar daarvan zag ik de afgelopen dagen niets. Wat een droefheid rond mijn oude kop….

Ik besloot er wat aan te doen. Dus naast een bezoek aan de fysiotherapeut, bracht ik ook een bezoek aan de kapper. Een aardige man, die echter de oren van je kop kletst. Met een staccato stem, waarvan je oortjes gaan tuiten. Maar enthousiast is hij wel en al pratende waren zijn handjes ook goed bezig. Hij heeft een flink stuk van mijn pieken afgehaald. Dus ik wandelde met schouderlang haar naar buiten. ´Prachtig!´ riep Ahmad uit. Maar hij kijkt met ojos de amor. Ik ben zelf niet zo onder de indruk. Maar beter dan het was is het wel.

En ik heb via deze kapper een telefoonnummer gekregen dan een Nederlandse vrouw die ook in Alhaurin de la Torre woont. Zij schildert ook en zij vindt het leuk om mij te leren kennen.

Nu moet ik nog de moed vinden om haar zomaar te bellen. Dat heb ik nog niet gedaan.

2 gedachten over “Kapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *