Na hacken nu cracken

Vandaag was het voor zowel Ahmad als voor mij niets dan stress met de pc.
Terwijl Ahmad zat te zweten met ingewikkelde databaseproblemen die te maken hebben met zijn binnenkort te lanceren ingewikkelde website, zat ik te klooien met video-bewerkingsprogramma’s.
Ik zal jullie de details van onze ellende besparen.
Ahmad kon na een dag zuchten eindelijk zeggen dat hij het ingewikkelde laatste probleem van zijn website had opgelost. Hij heeft er twee maanden op zitten zwoegen, maar binnenkort kan zijn virtuele bibliotheek over de geschiedenis van Andalusië in de ether geslingerd worden. Ik zal de link geven wanneer deze gereed is.
Ik moest tot mijn ellende afscheid nemen van het mooie programma VideoPad Video Editor. Het was niet gratis zoals ze beloofd hadden op de downloadpagina. Het was een gratis demo.
Windows Moviemaker werkt bij mij niet. Ik kan er prima videos in bewerken, maar het ‘editen’ van de films lukt niet. Ik kreeg 5 keer een zwart beeld. Na het programma verwijderd en opnieuw geïnstalleerd te hebben en te hebben gezien dat het probleem niet over ging gaf ik het op.
En toen kwam Ahmad de cracker. Hij crackte voor mij een weliswaar wat oudere maar toch wel bruikbare versie van VideoPad Video Editor. Op mijn gehackte windows 7 ultimate bewerkte ik vandaag met dit gecrackte programma de zelfde filmclips als in het vorige filmpje.
Ik ben tevreden over de helderheid. Zie in dat het gewenst is dat ik rustiger beweeg met de nieuwe camera. Moet er nog achter komen hoe ik met dit programma een titel kan geven aan mijn films. Maar voorlopig blijf ik werken met dit gecrackte programma.
Als er mensen zijn die suggesties hebben voor andere videobewerkingssoftware die gratis is dan wel betaalbaar en niet te ingewikkeld voor mijn tere brein, dan hoor ik het graag!
https://youtu.be/izz6xq0EX-E

2 gedachten over “Na hacken nu cracken

    • Dankjewel, Theo. Wie weet is het wat. Heb dankzij een tip van de andere Theo nu windows essentials 11 gedownload. Nu doet het programma videomaker het ook op deze pc. De video maker van essentials 12 deed heet niet en die van 11 wel. De mysteries van de technologie waar ik 0 comma 0 verstand van heb 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *