Na de operatie

……haal ik opgelucht adem, nu de ergste pijn voorbij is. Een pijn die helaas vrij abrupt en hels begon, midden in de nacht, toen mijn plaatselijke verdoving was uitgewerkt.
Ik heb er geen spijt van, omdat niet opereren bijna geen optie meer was. Niet alleen stond de grote teen van mijn rechtervoet al jaren te ver naar de andere tenen gericht, maar ook kwam daardoor mijn tweede teen nu in de verdrukking, waardoor deze met een puntige kromming naar boven was gaan staan, wat natuurlijk drukte op de bovenkant van elke normale schoen, zelfs die in breedtemaat M!
De grote teen komt nu (als het goed is gegaan) recht te staan door middel van twee schroeven en door het bot van de tweede teen is over de gehele lengte een naald geprikt, die de teen recht moet maken. Na vier weken zal de naald er weer uitgetrokken worden en dat zou voldoende moeten zijn om de teen voorgoed recht te houden. Ik hoop van harte dat ze de naald onder verdoving wegtrekken (aaaiiiiii!).
DSC00368
Ik ben als een koningin verzorgd door man en kinderen en donderdag 13 december hoop ik loopgips te krijgen. Ik heb mijn best gedaan om het advies van een strenge zuster op te volgen. Dat wil zeggen twee weken volledige rust en het rechterbeen dag en nacht omhoog.
Misschien mag ik vanaf donderdag mijn voet een beetje gaan gebruiken met loopgips en kan ik wat meer doen dan in bed liggen, eten, drinken en naar de WC of douche hinkelen op mijn twee krukken.
https://youtu.be/KqXzrG8ItTw

4 gedachten over “Na de operatie

  1. Kijk eens aan. De verhalen komen weer! Je bent dus enigzins op verhaal gekomen, als het ware. Hou vol, hou je goed en een genoeglijke jaarwisseling gewenst! X

  2. Insgelijks Theo! Ik heb niet zoveel met dat vuurfeest. Laat de knallen vanachter de ramen aan me voorbij gaan en waag me nooit op straat. Beste wensen wel voor het nieuwe jaar straks en vooral een goede gezondheid. ????

  3. Dapper! Nu nog de naald, getverdegetver. Alle alle sterkte toegewenst!
    Goed filmpje trouwens vooral de dopey dark tones dark images synchronisatie. Dit nummer lijkt opeens ook tijdens en na een operatie opgenomen.????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *