Morgen zijn er drie jarig

Twee van mijn kinderen. Ze worden allebei 36 jaar. En Ahmad wordt morgen 75 jaar. Dat moet gevierd worden. Het cadeau dat Ahmad van mij krijgt is een kort reisje naar de Algarve, maar dat vindt pas plaats in oktober van dit jaar.

Wat geef je een man die alles al heeft wat zijn hartje begeert? Plantjes voor de tuin. Dat vindt hij altijd leuk. We zijn ze vandaag al gaan kopen bij tuincentrum ‘Lentekriebels’. Ze zijn al geplant ook. Morgen komt er een verrassing van zijn kinderen. We moeten daarvoor thuis blijven, want het wordt aan huis bezorgd. Het zijn waarschijnlijk zoetigheden.

Wat kan ik nog meer doen om deze man te verwennen? Lekker eten maken. Hij wil pannenkoeken met stroop bij zijn tweede koffie en om drie uur wil hij rendangvlees eten. Dus ik ga morgen veel koken.

Het lijkt allemaal niet veel wat ik doe en hoe we het vieren, maar ik weet al dat mijn liefste heel blij gaat zijn met de kleine dingen die ik voor hem doe. Het is een dag om hem in het zonnetje te zetten.

En dan mijn kinderen….De jongeman, het buitenbeentje, krijgt een felicitatie en zijn tweelingzus ga ik woensdag bezoeken met een cadeau. En zo gaan er weer verjaardagen voorbij. Zoals ook de jaren, de maanden, de weken en de dagen. Ik wil van elke dag genieten. Dit is de mooiste en gelukkigste tijd van mijn leven tot nu toe. Alhamdulillah. (Alle lof behoort toe aan Allah)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *