Mijn digitale vrijwilligerswerk

Een tijd terug schreef ik in de weblog dat ik me had aangemeld als vrijwilliger voor het redigeren en eventueel aandragen van blogs voor een stichting geheten: stichting gezondheid.
Na een een paar enthousiaste mails over en weer en een leuk telefonisch sollicitatiegesprek met andere vrijwilligers van deze stichting hoorde ik lange tijd niets.
Ik dacht dat dit kon zijn vanwege mijn leeftijd. Ik had de indruk dat de stichting-medewerkers vooral jonge mensen waren en dat veel mensen er ook aan meewerkten in het kader van een stage. Ze zaten waarschijnlijk niet op een oma als ik te wachten. En eigenlijk vond ik dat ook wel o.k. Ik heb meer hobby’s……
Maar na een dikke maand kreeg ik toch weer een telefoontje. Ze hadden het even druk gehad met andere dingen, maar waren me toch niet vergeten. En zo ging dat balletje weer rollen.
En nu kan ik al inloggen in hun website en zou ik al artikelen aan hun blogs kunnen toevoegen. Het is verder de bedoeling dat ik bestaande artikelen, die al gepubliceerd zijn, ga controleren op taalfouten en aldus ga bewerken. En verder zou er af en toe een artikeltje van mij kunnen verschijnen tussen de blogs. Misschien al snel. Ik houd jullie op de hoogte.
Vandaag doen we het rustig aan. Er staat een zwakke wind en het is 30 graden in de schaduw. Het zal overal druk zijn op de weg en op stranden, vanwege het naderende einde van de vakantie in Spanje. We blijven dus binnen tot de zon wat is gaan zakken en gaan dan een beetje uitwaaien langs de zeelijn. Misschien ook wat hemdjes kopen in de winkeltjes aan de boulevard voor de man die het warm heeft 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *