Love is in the air.

Overal zie ik eenden lopen of zwemmen in alle maten en soorten met jongen. In een spleet in de muur van mijn huis zit ook een vogelnestje en eergisteren dus dat nest met katjes.

Ook de mensen lijken blij met de eerste echte lentedagen en ik zie madeliefjes uit de grond schieten en overal richten bloemen hun kopjes op naar de zon. Dat zijn leuke dingen.

Vanmorgen werden we wakker bij een grijze lucht. Dat viel even tegen, maar na het ontbijt kreeg ik een onbedwingbare schoonmaakwoede. Van zulke momenten moet ik direct gebruik maken, want echte poetsbeurten komen bij mij niet zo vaak voor. Ik houd in de regel alles zo een beetje bij met wat lapwerk, maar echt even op stoelen gaan staan om bovenop keukenkastjes schoon te maken doe ik maar zelden. Dus dat was lekker aanpakken onder begeleiding van mijn muzieklijst, die ik liet klinken in mijn geluiddichte draadloze koptelefoon. Ik heb energie vandaag!

Al snel brak de zon door en konden we samen ook het terras even wat schoonmaken en het afdekzeil van de lounchebank even goed laten drogen.

Love is in the air. Ook in Sevilla, waar het inmiddels bijna 40 graden is. Op het terrein van de dochter van Ahmad was ook al een kattennest, zoals ik laatst al liet zien in dit weblog. En haar kippen broeden vaak kuikens uit. Zoraida zelf is zwanger. Het zijn vruchtbare tijden daar. Haar lieve vriend bracht haar een cadeau dat iedereen zich kan wensen.

Ja, dat is liefde. Een origineel cadeau waarvoor de lover echt moeite heeft gedaan. Het zal niet meegevallen zijn om deze zware boomstronk te verplaatsen naar hun terras. Op de stoel kan je Laila prinsheerlijk zien liggen.

Ook mijn zoon heeft erg zijn best gedaan om zijn liefste te verrassen voor haar verjaardag morgen. Maar wat hij heeft gedaan voor haar is een verrassing, die ik niet mag verklappen.

werk in uitvoering

En mijn lief maakt lijsten voor mijn schilderijen. Dat is ook liefde. En ik ga nu lekker voor hem koken. Love is all. ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *