Leslie

Gisteren hebben mijn kinderen bij heerlijk weer de verjaardag gevierd van mijn jongste kleinzoon. Ze konden tot in de avond in de tuin zitten, wat uniek is rond deze tijd van het jaar in Nederland
Intussen heeft vannacht de orkaan Leslie veel schade aangericht in het toch al arme Portugal. Daarna is zij verder geraasd naar Noord Spanje. Wij hier in het zuiden hebben er vannacht niets van gemerkt. Vanmorgen is er wel veel regen gevallen en op ons zonnige terras stond daarna een  venijnig windje uit het westen. We zijn vandaag binnen gebleven. Ahmad heeft zitten worstelen met het door hem ontworpen educatieve weblog van zijn dochter, die dat gebruikt in haar onderwijs op de basisschool. En ik heb een filmpje gemaakt van de laatste vakantie.
Het is voor mij leuk en leerzaam te werken met het programma Adobe Premiere Pro. Als ik iets niet weet, zoek ik het op in de instructiefilmpjes van YouTube. Het is geen superspannend filmpje geworden, maar het is wel weer een leuke herinnering voor mezelf.

 

Eén gedachte over “Leslie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *