Laatste dag hier

En nog steeds mooi weer. Het is en blijft heerlijk, het verblijf hier, het eten, eigenlijk alles. Het is een droomvakantie. Toch is het ook iets dat niet te lang gerekt hoeft te worden. Na een week ben je verzadigd van zon, lekker eten en lange wandelingen langs het mooie strand.
Vandaag kijk ik terug op een heel mooie en speciale laatste dag. Vanmorgen zagen we een zwarte zee-eend, iets dat je niet vaak ziet hier. Wel zie je veel meeuwen jagen op vissen en ook die grappige kleinere vogelsoort, die razendsnel langs en in de ondiepe zee voort snelt, op zoek naar eetbaars. Maar nu dus onverwacht die zwarte zee-eend die zich rustig aan het wassen en plukken was, helemaal niet bang voor mij en mijn camera.

En vanmiddag zijn we nog maar eens helemaal langs de zeelijn gelopen tot aan de rivier die Huelva van Portugal scheidt. Ik heb op de valreep weer een verrassend grote en mooie nieuwe collectie schelpen gevonden.

Daarna een beetje zitten nasuffen op zo een luxe verstelbare bedbank bij het zwembad. Ik had even geen behoefte aan ereader of telefoon. Zat daar gewoon lekker uit te rusten en te kijken naar een dit keer wat levendiger publiek. Vandaag is het een vrije dag in heel Spanje. Vandaag wordt herdacht dat Spanje Amerika ontdekte. Veel gezinnen hebben waarschijnlijk vanwege de vrije dagen in de puente (lang weekend) nog gauw een reisje geboekt. Er waren vandaag een flink aantal kinderen aan het spelen in het zwembad en ik zag meer jonge mensen dan gisteren.
Maar wij knijpen er morgen tussenuit met ons koffertjes. We gaan eerst de zus van Ahmad opzoeken in Sevilla en dan gauw op ons huisje aan….Oostwest……thuis…….best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *