Koude golf

Volgens mij loopt er een koud golf over heel Europa. In ieder geval is het in Nederland koud, zag ik op het weerbericht. Hier merken we er ook wat van. Er staat een gemene NW 35 km per uur wind bij een temperatuur van maar 13 graden. Dan kan de zon wel schijnen, maar dan is het alsnog koud.

Op deze onscherpe foto is te zien dat sommige hondjes hier nu jasjes dragen. Dit hondje heeft zelfs broekspijpen en mouwen aan haar jasje.

Van buiten lezen in het zonnetje is vandaag geen sprake. Dan maar verder gaan met schilderen. Ik klodder maar wat aan en raak gefrustreerd als het niet lekker gaat.

Vandaag was ik ´in gevecht´ met zijn jasje. Op deze foto was het nog te groen. ´Ik lijk wel van de gardia civil,´ zei Ahmad erover. Daarop wil hij zeker niet lijken en dus ging ik eroverheen klodderen met verf om het te felle groen terug te dringen. Het duurde best lang voordat ik begreep hoe ik dat moest aanpakken. Al doende leert men. Voor schilderles ben ik te eigenwijs en te bang. (bang dat de leraar zal zeggen of denken dat ik een hopeloos geval ben). Dan maar zelf klooien via trial en error. Zijn snor is ook te wit, maar dat wit terugdringen is geen probleem.

Eén gedachte over “Koude golf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *