VPN nader bekeken

Lang niet gesproken. Maar ik heb het druk.;-)
Ik moest de hele serie celblok h kijken (drie seizoenen) en ik moet elke dag tekenen. Nieuwe verslaving. Maar ik kom terug, als ik meer tijd heb.
Hoewel ik nu ook Netflix kan kijken vanaf hier met mijn ‘vpn security’ van avast. En dat is gevaarlijk voor een seriejunk als ik. Voor je het weet gaan er uren voorbij, starend naar een vierkant scherm. Als smoes voor deze tv-neigingen kan ik aanvoeren dat ik vrijwel mijn hele leven geen tijd gehad heb voor het kijken naar films of series. Vroeger had je natuurlijk nog niet ‘on demand’ en kon je niets opnemen en dan was je afhankelijk van het moment van uitzending. Ik miste vrijwel alles en gaf het dus op. Voor mij geen tv, maar hooguit af en toe een boek in een gestolen moment. Nu haal ik dat tv-genot in!
De dotvpn, die je kan toevoegen aan de extensies van je browser blijkt toch niet geweldig te zijn of zelfs helemaal flut. De meeste tv-kanalen ontdekken deze extensie en blokkeren je kijkgenot alsnog. Je moet dus echt de VPN van avast hebben (of mogelijk die van een andere antivirussoftware?) hebben. Dus het kost wel wat. 60 Euro voor twee jaar. Maar dan heb je wel twee jaar kijkgenot via ‘uitzending gemist’ alsof je in Nederland bent en via je Nederlandse abonnement op Netflix kun je alles kijken alsof je in Nederland bent.
Ik vertel dit voor eventuele vakantiegangertjes en pensionados die net als ik gedeeltelijk in het buitenland verblijven. Je kan overigens zes dagen gratis een proefabonnement nemen op VPN security van Avast. Misschien handig voor korte vakanties.

3 gedachten over “VPN nader bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *