Hellofresh

Mijn beide dochters maken gebruik van de service van Hellofresh. Ze zijn er allebei heel enthousiast over. Voor elke warme maaltijd voor een van tevoren opgegeven aantal personen wordt een doos thuis bezorgd met daarin precies afgepast de ingrediënten voor een heerlijke verse maaltijd. Je moet wel zelf koken, maar de ingrediënten en het recept heb je bij de hand. De maaltijden zijn gezond, gevarieerd en niet duur. Omdat Hellofresh geen winkel heeft maar de ingrediënten direct kan betrekken van de groothandel kan de prijs laag blijven. Aangezien je elke maaltijd afgepaste hoeveelheden hebt van elk ingrediënt wordt er niets weg gegooid. Het is ideaal voor de werkende mens die bij thuiskomst direct kan gaan koken en daarvoor geen boodschappen hoeft te doen. Ook voor mensen die slecht ter been zijn of om een andere reden aan huis gebonden zijn lijkt het mij ideaal.
Ik vind het een fantastische uitvinding. Telkens als mijn dochters me vertellen wat ze hebben gegeten en hoe lekker het was, denk ik: ´Zo, dat is helemaal niet gek´.
Zelf heb ik er nog geen behoefte aan, omdat ik vaak kook voor een paar dagen en wij genoeg tijd hebben om boodschappen te doen. Maar misschien is er een lezer van dit weblog die deze vorm van maaltijden bestellen ook wat lijkt.

Eén gedachte over “Hellofresh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *