Erin geluisd

Op 8 juli jl bestelde ik via deze site sneakers zonder na te kijken of het wel een betrouwbare leverancier was.

Zodra ik de bevestigingsmail kreeg, wist ik dat ik hier te maken had met oplichters. Ik kreeg direct na mijn betaling een mail met de volgende inhoud:

‘Bedankt om ons te kiezen, je hebt een geweldige keuze gemaakt!

Je betaling is bevestigd en je bestelling is naar ons magazijn verzonden. Over een paar uur is het al onderweg.
Hoe dan ook, dat is niet alles …Als bedankbrief voor onze gewaardeerde klant, geven we u 20 euro om een product te kopen in de online boetiek N for Nicole™.Het leven is te kostbaar om het te verspillen als je je klaarmaakt! N for Nicole™ heeft de meest interessante (en betaalbare) verzameling praktische schoonheidsproducten voor de moderne vrouw.Om uw gratis 20 € aan producten te claimen, gebruikt u eenvoudigweg de unieke code “oslo1210z” voor elke aankoop gedaan op N for Nicole™ in de volgende 48h (minimum aankoop van 50 €).’

O o, foute boel, dacht ik, toen ik dit las. Daarna ging ik googlen en zag ik dat het inderdaad oplichters zijn, die al meerdere mensen belazerd hebben, ook met tassen en andere producten, die vertrouwen wekken, omdat ze als diervriendelijk worden gepresenteerd en goed voor de gezondheid. Het zou gaan om twee Braziliaanse jongens, die vanuit Zwitserland opereren en dit kennelijk ongestraft kunnen blijven doen.

Uiteraard heb ik tot op heden niets ontvangen. Ik kreeg wel 11 augustus nog een mail (om me zoet te houden en me te verleiden tot mogelijk meer bestellingen) met de volgende inhoud:

‘Beste klant,

Bedankt voor uw bestelling № 609305 voor Hypersoft Sneakers (ZwartZwarteZool-39 x 1) € 39,95! Met plezier bevestigen we dat uw product verzonden werd.

Tracking # YT2019221266119516

Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor het trackingnummer relevante informatie toont.

We hopen dat u net als wij enthousiast bent over uw nieuwe product.

We verzenden je bestelling binnen 10-14 dagen. Als je bestelling meer dan één product bevat, kunnen deze op afzonderlijke dagen worden verzonden en geleverd. Leveringen kunnen langer in beslag nemen dan normaal vanwege belemmerde logistieke routes als gevolg van COVID-19. Maar maak je geen zorgen. We werken hard om je bestelling op tijd te leveren en tegelijkertijd zorgen we voor de gezondheid en veiligheid van het team en de partners.

Bedankt voor je begrip. We hopen dat het goed gaat met jou en je familie.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Antwoord dan op deze e-mail en onze klantenservice zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bovendien kan u ook contact opnemen met ons Engelstalige contact center via het nummer +41 44 586 57 52. We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 6 (Midden-Europese Tijd)

Met vriendelijke groet,

Hypersoft Sneakers Team’

Uiteraard leidde de trackingcode in deze mail tot geen enkele duidelijkheid over de verblijfplaats van mijn nooit verzonden ‘pakketje’.

4 gedachten over “Erin geluisd

  1. Ik denk ook dat ik opgelicht ben. Precies hetzelfde meegemaakt als jij met dezelfde schoenen ????.
    Als ik dezelfde schoenen Google zie ik ze via andere bedrijven stukken goedkoper. Dus we zijn ook met de prijs opgelicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *