Beelden van ons reisje

Zoals jullie zien op het filmpje, mooi samengesteld door Ahmad met foto´s gemaakt door ons allebei (sommige foto´s van mij bleken toch bruikbaar), waren er veel katten in het hotel. Wij vonden dat heel gezellig, vooral omdat ze zich heel decoratief opstelden, direct de eerste dag al.

Ook vond ik het leuk om elke dag langs de schapen en geiten te lopen, die pal naast onze route in een grote groep bij elkaar waren op een stukje grond. De eigenaar van de dieren vertelde ons dat hij er al een tijd niet op uittrekt met zijn kudde. De natuur is zo kurkdroog, dat er niets meer te eten is voor zijn dieren. Ze worden elke dag binnen in de stal gevoerd .

Het viel ons natuurlijk ook op dat de natuur veel droger was dan de vorige keer dat wij deze route wandelden, want dat was in het voorjaar. Er waren toen veel wilde bloemetjes te zien en alles oogde groener.

Ik zag wel, net als de vorige keer, een hop vliegen, die Ahmad helaas niet zag. Daar word ik altijd blij van. Het was een heerlijke vakantie, met als enige minpuntje het eten. Hoe chique het hotel ook was, het eten viel ons weer tegen. We hebben kennelijk een verwende smaak. We waren blij weer thuis te zijn en zelf te kunnen koken ?. Op dit moment ruik ik de heerijke puchero (soep), die Ahmad aan het klaarmaken is.

2 gedachten over “Beelden van ons reisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *