Update

De laatste tijd kreeg ik telkens een mededeling van mijn Norton beveiliging dat mijn site niet beveiligd was en dat ik moest uitkijken om geen gevoelige info zoals kredietkaartnummers hier te delen. Ik kon kiezen of ik verder wilde gaan naar de site of deze rennend wilde verlaten. Ik koos steeds voor blijven en in de site te gaan. Maar telkens werd deze waarschuwing herhaald, wanneer ik een foto wilde uploaden of iets dergelijks. Heel irritant en ook een beetje alarmerend.

Ik gebruik al een tijd een verouderde versie van wordpress en durf nooit te updaten, omdat ik dan ook een backup moet maken van mijn bestanden (voor de zekerheid). Dat laatste vind ik lastig, want dat doet mijn ‘professor’ altijd.

Maar het probleem begon steeds dringender te worden, vooral omdat ik ook via mijn email twee keer een waarschuwing kreeg dat het tijd was om te updaten. Dus ik apte naar de liefde van mijn leven of hij een backup voor me wilde maken daar in het verre Spanje (drie keer hoera voor internet dat alle afstanden doet verdwijnen!). En dat deed hij, hoor.

En toen kon ik updaten. Voor zover ik kan merken was een backup niet nodig, omdat alles er nog is. Maar als ik in mijn dashboard ga en een nieuw artikeltje wil schrijven, zie ik dat het vertrouwde venster waarin ik mmijn blogjes schreef helemaal veranderd is! Ik zie een ander lettertype verschijnen op mijn scherm, waar ik niet blij mee ben. En er is geen mogelijkheid dat te veranderen. Nou ja, ik doe het ermee. Ik ben in ieder geval van de irritante waarschuwingen van Norton af.

Even spieken hoe mijn artikeltje verschijnt, na publicatie…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *