Update

Voor mijn eigen gemak hier een kopietje van een bericht dat ik stuurde naar mijn lieve nicht van vaders kant:
Dankjewel lieve Tanneke. Met ahmad gaat het al bijna goed. Zijn galblaas zal wel verwijderd moeten worden, maar dat is pas over 3 tot 6 weken. We zijn nog samen op deze kamer tot zeker maandag. Dan gaat hij misschien met ontslag.
Bij mij is het helaas een beetje mis gegaan toen ik weer was begonnen met vast voedsel. Mijn darmen konden zelfs het kleine beetje dat ik at nog niet verwerken. Ik heb wat bloed gepoept en vannacht 2 keer vrijwel alles overgegeven, omdat het allemaal nog bovenin zat. Nu ben ik weer aan het suikerwater via de aderen en monitort de chirurg mijn verder herstel. Ik heb goede hoop hoor en ik ben in goede handen ????

4 gedachten over “Update

  1. Nou, je laat me wel schrikken! Hopelijk gaat alles snel weer beter! Ik zal voor je duimen! In ieder geval heel veel sterkte daar in die lappenmand!

  2. Hi Shabbie, je typt Belgisch of het komt omdat je het op een klein schermpje (telefoon) moet doen. Bloedpoepen en overgeven bij jouw slanke postuur lijkt mij iets teveel van het goede. Suikerwater is iets anders dan sondevoeding en het laatste lijkt mij iets meer gewenst gezien je smalle postuur. Zorg goed oor jezelf en wees alert! Snel herstel gewenst voor jullie beide???? Annie

  3. Ha Annie. Ik heb het ook fout gezegd. Kreeg dus helemaal geen sondevoeding maar glucosewater. Gedurende 9 dagen en nu dus weer. Goed voor de lijn ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *