Senderismo

Voor vertrek naar Nederland in de afgelopen lente ontdekten we twee wandelroutes bergopwaarts vanaf de rand van het dorp. We waren van plan om deze routes te gaan bewandelen bij terugkomst hier. Het was er nog niet van gekomen tot vandaag.

Vanmorgen aan het ontbijt besloten we de eerste wandeling in dat gebied te gaan maken. We zagen dat het een mooie zonnige dag was met weinig wind. Arm in arm en allebei met een bamboestok durfden we het aan.

Ik vond het in het begin een beetje eng, de valpartij van zes jaar geleden nog in gedachten. Gelukkig loop ik weer als een kievit na veel trainen, maar de schrik zit er nog wel een beetje in. We legden slechts een gedeelte van de wandelroute af die moet leiden naar een uitzicht op Benalmadena. Maar we merkten ook dat het best meeviel als we maar voorzichtig zijn en uitkijken waar we lopen. We zijn van plan vaker te gaan en dan wat verder, koffie mee in de rugzak zoals vroeger. Ik maakte een paar foto´s en Ahmad een heleboel, waarvan hij ook nog een filmpje plakte.

Zoek de rots met het lachende gezichtje 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *