Rijkdom

Nooit heb ik een verlangen gehad naar financiële rijkdom en mijn leven is ook zo verlopen dat ik nooit rijk was aan materiële middelen, maar evenmin arm. Arm ben je pas (in mijn ogen) als je geen dak boven je hoofd hebt, geen eten en geen kleding. Niet als je niet op vakantie kan gaan.

In deze laatste fase van mijn leven voel ik me rijk. Ik ben nooit zo gelukkig geweest in mijn leven als nu. Ik voel me omringd door liefde en ik heb geen zorgen over mijn kinderen, omdat ik zie dat het goed met ze gaat en dat ook zij omringd zijn door liefde.

Ahmad en ik hebben opgeteld 7 kinderen en 8 kleinkinderen. Op twee oktober werd een jongetje geboren, Ahmads tweede kleinkind.

Lekkere bollerd😍

Wat ik deze week doe is nog zoveel mogelijk mijn kinderen gaan zien, omdat ik ze een half jaar zal gaan missen. Maar daarentegen gaan we wel de kinderen van Ahmad zien en zijn kleinkinderen. En dat is minstens zo mooi en belangrijk. Liefde is waar het om gaat en wat mensen een rijk en warm gevoel geeft. Andere rijkdom telt voor mij niet. Met liefde en onderlinge warmte kan een mens het leven veel beter aan dan zonder. Het enige licht dat we elkaar kunnen geven is: liefde.

Gisteren nam ik afscheid van mijn oudste dochter. Ik zou bij haar gaan eten. Maar toen ik aankwam in hun huis in Naaldwijk bleek dat ze als verrassing mij trakteerden op een tochtje op hun boot. Dat was heel leuk. Ik moest er natuurlijk weer een filmpje van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *