Recepten

Mijn kinderen en de man naast me vinden dat ik lekker kook. Ik geniet zelf ook van mijn Pakistaanse en andere gerechten. Maar…..mijn repertoire is nogal beperkt. Ik kan een aantal dingen goed bereiden en daar blijft het bij. In combinatie met de Andalusiche kookkunsten van de man is er in ons huishouden desondanks een redelijke variatie.
Mijn kinderen kunnen inmiddels het meeste wat ik kan bereiden ook maken. Mijn schoondochter bakt zelfs roti als de beste, wat mijn andere kinderen haar niet nadoen. Maar inmiddels hebben mijn kinderen zich een veel groter repertoire aan recepten eigen gemaakt dan ik. Je kunt alles van het internet plukken en een kookboek is eigenlijk niet meer nodig. Toch moet je wel weten waar je dan moet zoeken.
Ik ben zelf erg lui in het zoeken van nieuwe kook-uitdagingen. Maar ik wil met mezelf en met jullie wel alvast een pagina delen die mijn schoondochter heeft gevonden. Ik heb hem al in mijn ‘favorieten’ gezet. Dit is de receptenpagina waarvan ik nieuwe inspiratie hoop te krijgen. Ik ben met name erg geïnteresseerd in de vegetarische recepten, omdat wij niet elke dag vlees willen eten. Ik kan je alvast zeggen dat haar Surinaamse bami overheerlijk is. Sinds ik dat recept heb leren maken, komen bami-mixen mijn huis niet meer in. Ook  nasi-mixen en spaghetti-mixen heb ik al lang afgezworen. Je kunt alle kruiderij zelf mixen. Francesca is een echte aanrader!

Eén gedachte over “Recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *