Onze kleine buurtjes

Zoals ik al eerder vertelde vond de vetbol die bij ons in een boompje in de tuin hangt niet alleen gretig aftrek bij vogeltjes groot en klein, maar ook bij muisjes. De muisjes klommen behendig via de dunne boomtak naar beneden en bereikten met gemak de vetbol. Daarvoor heeft Ahmad nu een oplossing gevonden door een dekseltje als barrière te plaatsen. En werkelijk met succes! Het muisje dat elke ochtend gewend was zich te goed te doen aan de vetbol kon deze echt niet meer bereiken en trippelde zonder eten weer terug.

Het vogelhuisje vullen wij al een tijdje niet meer met eten, omdat ook ratten daar kunnen komen, zoals we twee keer hebben kunnen zien. Toch bleken er nog kleine restjes van zaadjes te liggen kennelijk, want we kregen alsnog een keer bezoek van twee kleine buurtjes.
https://youtu.be/mfZA7DMCprE

het bruine plastic dekseltje houd de muisjes tegen om af te dalen 😉

2 gedachten over “Onze kleine buurtjes

  1. Knappe muisjes! en ik vind dat ‘geregisseerd door Monique’ erg grappig want als er 1 ding is wat je niet hebt gedaan, is het dit ‘regisseren’ 😀

    • Jeanne, je hebt helemaal gelijk. Ik heb alleen maar beelden aan elkaar geplakt. Ik verwar produceren met regisseren. Inderdaad heb ik geen enkele invloed op de acteerprestaties van de muizen gehad. Zal dit stuk voortaan skippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *