Ongeduldig

Het door ons begeerde huis wordt verkocht met tussenkomst van een makelaarskantoor, zoals dat in de meeste gevallen gebeurt. De contactpersoon die ons het huis moet laten zien heeft al een paar keer gebeld, maar Ahmad heeft niet opgenomen, omdat hij eigenlijk liever direct met de eigenaar wil onderhandelen. Hij kreeg vervolgens een app van de makelaar dat zij pas vanaf 4 december tijd heeft om een afspraak voor bezichtiging te plannen. Ahmad had op een foto (die al een jaar oud is) achter het bord met de makelaar en diens nummer een ander bord gezien met nog een telefoonnummer, dat op de foto niet te lezen was. Vandaag is zijn dochter erheen gereden om het telefoonnummer voor ons na te zien, maar het hing er niet meer. Ook was er niemand aanwezig op het terrein. Maar de omgeving zag er verzorgd uit en niet alsof het huis en het terrein langdurig verlaten is. De moestuin vergt natuurlijk ook onderhoud.

We zijn nu van plan om er komende zaterdag naartoe te rijden, in de hoop dan de eigenaar aan te treffen en zo niet, dat hangen wij een papier op de deur met een telefoonnummer en de mededeling dat Ahmad belangstelling heeft voor deze finca.

Ik merk wel dat Ahmad heel enthousiast is en niet kan wachten om de koop en de verkoop in gang te zetten.

Onze buren pal naast ons hier in Alhaurin wonen er al een paar jaar niet meer. Zij wonen in een huis dat zij ook al bezaten in Torremolinos. Het is dus de afgelopen tijd heel rustig geweest naast ons. Het huis naast ons staat al een tijd te koop. Mensen komen kijken, maar wijzen het tot nu toe af. Vandaag hoorde ik mijn buren praten met een stel vanaf ons terras. Het leek erop dat ze eindelijk geslaagd zijn om mensen te interesseren voor hun huis (dat in een slechte staat verkeert). Ik hoorde een vergenoegd gegiechel uit de monden van beide partijen en ik hoorde een onbekende stem zeggen dat ze bepaalde dingen wel moesten veranderen. Het idee dat er pal naast onze slaapkamer weer een echtpaar komt slapen, waarvan het gesnurk te horen zal zijn door de muur heen lokt me niet. Als er weer mensen naast ons komen wonen is dat voor mij een reden erbij om hier weg te willen.

Het is afwachten geblazen hoe alles zich gaat ontwikkelen. Mijn liefste is daar niet zo goed in ?. Ik zie het allemaal wel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *