Moederdag

Het was me ontgaan vandaag dat het moederdag was. Behalve dat ik bij de zoekmachine van google het volgende plaatje zag:

Ik wist even nietĀ wat ik daarvan moest denken. De kinderslippertjes suggereerden dat we met de kleine naar het strand of het water zouden moeten gaan. Dus dat zou kunnen slaan op het mooie weer in Nederland. Maar later zag ik dat de schoenen van de volwassene geen slippers waren, maar gewone schoenen. O, die schoenen zijn dus van mamma en die slippertjesĀ zijn van de kleine, die haar mamma gaat verwennen met moederdag. Misschien met eenĀ eitje op bed en een kopje thee en daarbijĀ zo een vaasje met een bloem er in. Een werkstukje dat op school is vervaardigd, speciaal voor mamma…..
Ik verwachtte echt niets van mijn kinderen, zou het echt niet erg hebben gevonden als ik niets van ze had gehoord. Maar hoe blij was ik met een berichtje van Ć©Ć©n van mijn koters, dat de tranen in mijn ogen liet springen. Waaraan heb ik zulke mooie woorden verdiend? Zo een bericht is meer waard dan 10 bossen bloemen en een gouden ketting.
Liefde is de taal van het hart die we allen verstaan.
https://youtu.be/xDhhrfzbj2Q
Ā 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *