Kangoeroes

Gisteren heb ik niet geschreven, omdat ik een drukke dag had. Mijn jongste zoon kwam voor het eerst na lange tijd bij ons langs. De laatste jaren ging ik vaker naar hun toe, omdat dit handiger voor hun was met hun nog kleine kinderen. Maar nu kwamen ze dan toch met de twee meisjes, net voor het middagdutje van de kleinste.

Toen ze vertrokken voor dat dutje mocht de oudste mij ons blijven. Ik zou haar dan tegen de avond terugbrengen. Ik had het plan om haar de kangoeroes te laten zien die wij zo leuk vonden en die zij vast ook leuk zou vinden.

En dat bleek ook zo te zijn. We hebben zeker een half uur rond de kleine dierentuin gelopen en de kangoeroes en de witte duiven van alle kanten bewonderd. Ik maakte heel veel foto’s, waarvan meer dan de helft niet is geschoten. Waarschijnlijk zat het SDkaartje een tijd los. Ik loop nogal met mijn camera te zwaaien, omdat deze tegenwoordig startklaar en zonder hoesje aan een riem over mijn schouder hangt. Soms veranderen instellingen ook spontaan zonder dat ik dat wil en moet ik settings weer in de originele stand zetten.

In ieder geval ontbreekt minstens de helft van de foto’s die ik zo enthousiast maakte. Ik heb van de paar foto’s die nog wel enigszins gelukt zijn een piepklein filmpje gemaakt.

Die witte is duidelijk de pa ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *