Instabiel

Dat is het weer hier. Hoewel de temperatuur aangenaam warm blijft (hempie-weer) is het weer daarbij heel veranderlijk. De ene dag kunnen we genieten van strandweer en de andere dag is het grotendeels bewolkt bij een vochtig aandoende hitte. Vannacht onweerde het bovendien en viel er even een flinke bui. Maar dat is niets vergeleken bij de wolkbreuk die heeft plaatsgevonden in Ronda, ongeveer 80 km hiervandaan. Het heeft daar voor enorme overlast gezorgd.
Hoewel het weer niet zo lekker is als we gewend zijn in de maand september, mogen we alsnog van geluk spreken dat het noodweer ons bespaard is gebleven. Op de bovenstaande plattegrond is goed te zien dat Alhaurin de la Torre tot op heden deze natte dans ontsprongen is.
Vanavond gaat de flamenco-voorstelling door, maar helaas niet in de open lucht, wat ik jammer vind. Flamenco komt naar mijn mening het beste tot zijn recht in de open lucht. Maar dat gaat niet gebeuren. De voorstelling zal plaatsvinden in een theater hier in het dorp. Beelden en geluid van het spektakel zullen wellicht volgen……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *