Hobby valt een beetje weg

Omdat de Spaanse cursus geen optie meer is voor mij, moet ik wat anders bedenken als activiteit op deze regenachtige dag. Dat is ten eerste dit bericht blind typen, zoals ik mezelf geleerd heb in een online typecursus. Ik ben ook hierin sinds lange tijd lui geworden en typte de laatste tijd weer met 4 vingers en kijkend op mijn toetsenbord, een methode die efficiënter lijkt maar het niet is.

Verder maak ik weer filmpjes, gewoon voor de lol, zoals gisteren een filmpje van de stilstaande en bewegende beelden die ik had genomen van het feestje afgelopen zaterdag bij mijn oudste dochter. Dat filmpje zet ik dan verborgen op YouTube en dan deel ik het in de familiegroepsapp. Of al mijn kinderen en kleinkinderen er blij mee zijn weet ik niet, maar zelf geniet ik van het maken van het filmpje en het kijken ernaar.

Vandaag ga ik ‘Uithof6’ maken, een laatste filmpje in dit seizoen van onze wandelingen in de Uithof. De laatste maanden waren er niet zoveel verrassingen te zien in de Uithof als in de lentemaanden en dat zal te merken zijn aan dit filmpje, maar niettemin genieten wij nog steeds van onze ochtendwandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *