Hengelo

We zijn er weer geweest. Naar het huis van mijn moeder. Tot onze verrassing zagen we dat het gras gemaaid was! Wat een geruststelling. We hebben ons toegelegd op snoeien en onkruid verwijderen/ verdelgen.
Als twee werkpaarden hebben we 7 uur achtereen gewerkt, met een kleine pauze. Ik bof dat Ahmad een tuin- en plantenexpert is, die kennis heeft van alle machines en landbouwapparaten. Wat mijn stiefvader wekelijks deed om de tuin een beetje bij te houden hebben wij in één dag gedaan. We waren trots op het resultaat.
Voor het geval dat er iemand een huis zoekt in de stilte, waar je alleen vogels hoort fluiten en waar je op diverse plekjes ongezien in je nakie kan zonnen (als je dat zou willen). Een verbouwde boerderij uit 1878, die gerestaureerd is met in gedachte het zoveel mogelijk in stand houden van de oorspronkelijke staat. Een huis dat ligt aan een zandweg, waar nauwelijks verkeer langs komt. Waar de enige naar binnen glurende buren koeien zijn. Dan zou ik zeggen: ga eens een kijkje nemen op de Hiddinkdijk 2, Hengelo Gelderland. Foto’s zijn te zien op Funda http://www.funda.nl/koop/hengelo-gld/huis-47281292-hiddinkdijk-2/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *