Genieten van de vogels in de tuin

In Spanje hebben we een mooi uitzicht op de heuvels rondom ons optrekje en vanuit onze slaapkamer kunnen we zelfs de zee aan de rand van Malaga in de verte zien en daarachter de Sierra Nevada, die een deel van het jaar ook echt besneeuwde toppen heeft. Maar…..om al dat moois te zien moet je wel gaan staan. Achter in het huis is dat voor het raam en voor het huis op het terras. Want als je gaat zitten op ons terras kijk je tegen de terrasmuur aan, die Ahmad weliswaar heel mooi heeft versierd met vakkundig aangebracht Andalusisch tegelwerk.

Het voordeel van Ahmad’s huisje in Alhaurin is dat we daar heel besloten en privé wonen. Er is echt geen mens die bij ons naar binnen kijkt.

Maar hier….in mijn gezellige huurhuis hebben we tijdens het eten aan de glazen ronde tafel, naast elkaar gezeten, een onbelemmerd uitzicht op de tuin. En dan zien we vogeltjes komen en gaan en knabbelen van het eten dat er voor ze hangt. Een speciale en geëerde gast is de bonte specht. Ik maakte wat opnamen van matige kwaliteit met mijn camera. Ik hoop dat de sfeer van ons genieten alsnog overkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *