Fysio

Het lieve en vakkundige meisje keek naar de beweging van mijn arm en voelde hier en daar om te onderzoeken waar de pijn vandaan komt. Zij constateerde al snel dat het gaat om een pijnlijke plek bovenin mijn schouder die direct in verbinding staat met de biceps. Zijzelf kwam net van een collega fysiotherapeut, omdat zij toevallig dezelfde blessure heeft als ik. Zij heeft de blessure opgelopen door het krachtig masseren van haar patiënten. Terwijl ik op mijn buik lag masseerde zij de pijnlijke plek. Dat was duidelijk ’to the point’, want het deed vlammend pijn. Daarna behandelde zij de zere plek met een naald. Tenslotte zette ze er sonarstralen op, eerst warm en daarna koud.
En tot slot kreeg ik elektronische stralen op mijn schouder en arm, die voelen als een kudde mieren. Daarmee liet ze mij een minuut of 5 alleen, terwijl zij haar administratie bijwerkte. Als afsluiter plakte ze nog wat tape op mijn schouder en arm met een leuke tijgerprint. Dit om de spieren te ontspannen. Het band kan een paar dagen blijven zitten.
Ze gaf me ook nog 3 A4-tjes met oefeningen mee, die ik thuis kan doen.
Voor dit uur vakwerk betaal ik graag 30 piek. Als ik maandag nog pijn heb, kan ik nog een tweede afspraak maken voor mijn vertrek naar Nederland.

2 gedachten over “Fysio

  1. Ik zou op zeker nog even gaan voor je terug komt naar Nederland, zulke goede zorg kennen we in ons koude kikkerland niet meer, helaas! Sterkte en beterschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *