Formule 1

Normaal gesproken kijk ik er niet naar. Het zinloze racen in rondjes. Mijn buurvrouw is er wel gek op. En veel Nederlanders met haar, wat waarschijnlijk komt doordat Max Verstappen dit jaar zo succesvol is in de race. Verder heb ik zijdelings te maken met deze ‘sport’, omdat de zoon van Ahmad werkt voor de formule 1 als ingenieur. Waar de formule 1 gaat, daar gaat hij en in die zin is dat voor Ahmad en dus ook een beetje voor mij interessant.

Zoon van Ahmad te zien op de achterste rij (alleen zijn hoofd met snor is te zien) achter de man vooraan met bril, links van de man in het groen.

Vandaag om 14 uur begint dus de laatste en beslissende wedstrijd. Ahmad en ik gaan daarnaar kijken. Oh, ik zie dat het al een half uur geleden begonnen is ? TV aanzetten dan maar. Ik ben voor Hamilton, omdat hij op mij sympathieker overkomt. Ik merk nu dat ik het niet kan zien op tv, omdat ik geen abonnement meer heb op ZIggo. Maar ik heb een stream gevonden met Engels commentaar. Ahmad mag hem kijken op mijn tablet. Ik hoor wel hoe het afloopt. Hamilton rijdt nu op kop ?. Ik ga wat anders doen. Af en toe kijk ik op de tablet. Ik wens wie kijkt veel kijkplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *