Did you have your booster yet?

Wij nog niet. Ik zag dat mensen die geboren zijn voor 1956 al een afspraak mogen maken. Mijn maat en ik vallen ruimschoots onder die groep.

Maar als je een afspraak wil maken voor jezelf en je partner tegelijk, dan kan dat alleen telefonisch en je moet wachten tot je een uitnodigingsbrief hebt ontvangen van het RIVM. Die heb ik nog niet.

Maar omdat wij 19 januari 2022 alweer naar Andalus willen afreizen ben ik er niet helemaal gerust op dat de prikken nog geregeld kunnen worden voor ons vertrek. Ik besluit te kijken op het internet wanneer en waar er überhaupt afspraken gepland kunnen worden. Dat blijkt pas eind december te zijn op de meest dichtbij zijnde locatie (29 december) en bovendien op een ongelukkig tijdstip, precies in de avondspits en in het donker. In ‘s Gravenzande kan het op 23 december om 13 uur. Mooie tijd. Ik overleg met Ahmad. Hem lijkt het ook een goed idee om toch maar gewoon twee losse afspraken te maken. Wie weet is er anders geen ‘gaatje’ meer om te prikken voor ons vertrek.

Dus ik maak voor hem ook een afspraak, inloggend met zijn in de zomer zo moeizaam verkregen DigD. Het lukt om een afspraak te maken voor hem op dezelfde locatie en dezelfde dag als die van mij, maar om 14.25. Ik denk dat, als we eenmaal daar zijn, het wel gaat lukken om de prikken tegelijk te krijgen en anders gaan we wandelen in de duinen.

2 gedachten over “Did you have your booster yet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *