Flamenco uitgesteld

We hadden het niet verwacht. Kan je zo een spektakel makkelijk uitstellen, met al die betrokkenen, zoals de sterren die zingen en dansen en de mensen die verantwoordelijk zijn voor het decor en het geluid? Maar dat bleek dus toch te kunnen.
Daar liepen we dan, met onze camera’s met opgeladen batterijen en ingesteld op ‘niet flitsen’. Aangekomen bij het porton zagen we al dat het nogal donker was in het culturele park. Het hek was dicht en ervoor stond een jonge vrouw met pen en papier in haar hand. Ze vertelde ons dat de voorstelling was uitgesteld naar vrijdag 14 augustus, op dezelfde tijd als vandaag. Een echtpaar dat iets voor ons was aangekomen was erg teleurgesteld. ‘We zijn van ver helemaal naar hier gekomen.’
Voor ons was het geen probleem. Wij wonen maar op 10 minuten afstand lopen van het porton. We liepen wat giechelig met onze paraplu weer naar huis in de zwoele avondlucht. Daarna aten we een ijsje uit de diepvries op ons terras om vervolgens vroeg ons bedje op te zoeken.
Vandaag is het wederom matig weer voor eventuele strandgangers. Een bewolkte lucht met af en toe een bui. De temperatuur is wel nog steeds aangenaam. ‘Korte broeken en hempie-weer’. Dus wat doen we dan op de in Spanje altijd wat suffe zondag? Lezen, achter de pc bezig zijn en andere indooractiviteiten….
Eten en koffie op het balkon…..Het kan echt veel slechter……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *