Filmpjes maken

Ik ben er gek op. Kan er helemaal in opgaan. Met maken, plakken en van audio voorzien van filmpjes. Mijn nieuwste en leukste hobby.
Op mijn verjaardag maakte ik het filmpje voor mijn kinderen, een compilatie van andere filmpjes die ik eerder maakte. Het werd een rare cocktail waarin met name de overgang van het ene stukje audio naar het andere me erg stoorde. Nu ben ik er eindelijk achter hoe ik de audio ook weer kan verwijderen uit een reeds met windows moviemaker in elkaar geknutseld filmpje. Gisteravond voor het slapen gaan ontdekte ik eindelijk hoe dat moet en het was veel simpeler dan sommige mensen op internet me hadden laten geloven!
Toen had ik het probleem welke audio het beste zou passen in het samengestelde filmpje. Ik koos drie verschillende muziekstukjes. Eén daarvan keurde ik zelf af, omdat de muziek te zwaarmoedig was. Het laatste wat ik wil is mijn kinderen een somber gevoel geven! Blijven er nu twee over. Een mierzoet muziekje en een vrolijk makende mix. Aan mijn kinders om hieruit te kiezen.Mag ook allebei! De filmpjes kosten niks.

https://youtu.be/-7MgNPSXyV4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *