Even een beetje chique doen

Gisteren aten we in een bijzonder idyllisch gelegen restaurant met goede service en heerlijk eten. Dat was niet omdat we daar zelf dringend behoefte aan hadden. Maar het was omdat Ahmad zijn zoon wilde ontmoeten, die deze week in Nederland verblijft vanwege zijn werkzaamheden als ingenieur bij de Formule1 races. Om hem even te kunnen zien had Ahmad een tafel voor drie gereserveerd in bovenstaand restaurant. Zijn zoon verbleef niet in Zandvoort, zoals vier jaar eerder, toen we met hem gingen eten in een Thais restaurant in Zandvoort.

Daar hebben we toen ontdekt hoe heerlijk Thais eten kan zijn?. Maar dit keer moest het weerzien plaatsvinden in Hoofddorp, waar de zoon nu verbleef in een hotel met zijn hele ‘equipo’. Er was helaas geen Thai in de buurt van dat hotel en daarom boekte Ahmad een tafel in ‘Papa’s Beach House’. Het was geen slecht alternatief, want het restaurant had ook heerlijk eten en het samenzijn was ook dit keer heel genoeglijk. Kort maar gezellig.

Op de heenreis had ik wat file vanwege de drukte op de A4 door de treinstaking, maar dat was helemaal niet erg en zeker de moeite waard om deze globetrotter even te kunnen ontmoeten. Ik vind het altijd heel leuk om vader en zoon samen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *