En febrero el perro busca la sombra y en marzo el perro y su amo

‘In februari zoekt de hond de schaduw op en in maart zowel de hond als zijn baas.’
En dat klopt helemaal. Hoewel de lente hier nog even goed op zich laat wachten als in Nederland, merk je toch een verschil. De  zon heeft hier veel meer kracht. Dus zo kan het zijn dat in de ochtend de temperatuur hier maar 12 graden bedraagt in de schaduw, terwijl deze met het vorderen van de uurtjes stijgt naar ruim 20 graden in de schaduw. Ik heb net in de zon gezeten op ons dakterrasje en dat was even lekker, maar na een uurtje wordt dat al te warm en en zoekt deze vrouw toch weer de schaduw.
We hadden een heel goede reis naar Malaga. Gelukkig hoefden we niet met het ov naar het vliegveld van Rotterdam, omdat we gebracht werden door de vader van mijn schoondochter. Het vliegtuig ging op tijd met de wind in de staart. Reistijd: 2 uurtjes en 40 min. Naast mij op de tweede rij zat een heel leuke vrouw. Vanaf ongeveer Parijs raakten we in gesprek en dit was zo leuk dat de tijd vloog. Bij het afscheid gaf ze mij haar telefoonnummer en eindigden we met drie zoenen.
Nu, op de tweede dag hier, zijn we alweer helemaal gesetteld. Boodschappen in de ijskast en eten in de pannen. Zelfs hebben we al een hometrainer gehaald bij Declaton.

met zoemlens uit slaapkamerraam

Hier geen vogeltjes die komen eten in de tuin. Wel al twee dagen koffie op ons terras en vanuit onze slaapkamer een schitterend uitzicht op een stukje Malaga en daarachter de Sierra Nevada.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *